Ingångssida

Om Vart är vi på väg

Om Teatersällskapet

Kontakt, länkarVi använder inte cookies

Ljungskilerevyn och Covid-19

Vi räknar med att pandemin omöjliggör publikarrangemang under 2021. Ljungskilerevyn, den enda årliga revyn i Uddevalla, har normalt sin spelsäsong januari-februari, vilken därför är inställd i år. Se gärna information i rutan bredvid. Men vi vill förstås att alla ska få en portion Ljungskilerevy även i år, och med digital teknik kan vi nå hela landet, ja, hela världen. Vi presenterar därför ett tvärsnitt ur våra senaste revyer på Youtube, de starkaste sketcherna och de finaste musiknumren.
 

Revy på tvären

Vi har sammanställt två kavalkader med sketcher ur de senaste sju revyerna 2014 - 2020.

Smått och gott ur sju års revyer

14 sketcher på 1 timme 10 minuter


Revykavalkad 2014 - 2020

12 (andra) sketcher med musik ur de senaste revyerna på 2 timmar

Och de senaste sex revyerna i sin helhet

Biljett till digital föreställning?

Nej, vi skulle inte drömma om att ta betalt för våra streamade föreställningar. Men tycker du att du får en rolig stund med oss uppskattar vi ett bidrag till vår verksamhet. Swisha då till 1231929868 (Evama medici HB) så hjälper du oss att säkra en ny säsong. Tack för ditt bidrag!


    Sidan uppdaterad 2021-02-11           

Styrelsen för Ljungskile Teatersällskap beslutade 2020-10-12 att föreställningarna på Ljungskilegården januari-februari 2021 ställs in. Det vore oansvarigt att samla en publik om 50 personer i ett läge då smittspridningen av Covid-19 ökar snabbt. I stället planerades för första gången en friluftsrevy: Inga-Lills veranda på Ljungskilegårdens entréveranda med sittplatser på Badhusparkens grusplan och gräs. Med ökad smittspridning har pandemirestriktionerna skärpts ytterligare, och det är tills vidare inte möjligt att genomföra något publikarrangemang vare sig inomhus eller utomhus. Ljungskilerevyn kan i stället erbjuda digitala föreställningar av tidigare revyer. En kavalkad med sketcher från sex av de senaste revyerna finns på Youtube. Det finns också ett kort smakprov från våra revyer: Ljungskilerevyn på 12 minuter, eller, för den jäktade, bara 27 sekunder om Ljungskilerevyn.

Välkommen till

Ljungskile Teatersällskap

Läs mer om, titta på och lyssna till våra tidigare revyer.

Bli medlem i Ljungskile Teatersällskap!

Anmäl dig i teaterbutiken, där du också kan köpa DVD och Blu-ray från Rena rama cirkusen, Får jag lov och Kö-slaget. Till teaterbutiken>>

Medlemsskap:
vuxna och ungdomar: 100 kr, familjer 200 kr
Ljungskile Teatersällskap
Bankgiro 5644-5455
Swish 1231929868

Ljungskilerevyn på 12 minuter

Om du vill få en snabb presentation av vår revyverksamhet så titta på ett klipp på Youtube!

Ljungskilerevyns kanal på Youtube
 
Videoproduktion, ljudteknik: Evama medici

Arbetet inom Ljungskile Teatersällskap stöds på värdefullt sätt av Studieförbundet Vuxenskolan

 

Ingångssida

Om Vart är vi på väg

Om Teatersällskapet

Kontakt, länkar