Ingångssida

Om Ljungskile är ute och cyklar

Om Teatersällskapet

Kontakt, länkar


(2016)

Denna sida har presenterat revyn inför premiären. Men nu är säsongen slut, och från mitten av april går det att köpa revyn på DVD eller Blu-ray. Det finns nu en länk till en berättelse om hur revyn kom till och vad den handlar om.

2015 ville Ljungskile Teatersällskap illustrera hur dagens samhälle är rena rama cirkusen, och vi konkretiserade det med att engagera de fantastiska cirkusartisterna från Cirkusexpressen. De visade med bravur hur cirkus ska vara. Men vi andra, mer eller mindre clownartade artister, illustrerade vårdens väntetider, hälsofanatikernas idéer och storköpens plågoris. I några korta inslag kom även cyklandet att kommenteras, och i år vill vi fördjupa oss i ämnet.

Nog är vi ute och cyklar litet till mans emellanåt, och ibland gör man det till och med på en riktig cykel. Så blev titeln och ämnet för revyn 2016 "Ljungskile är ute och cyklar". Vi kommer nog att få se en eller annan cykel, men än mer diskuteras hur tokigt allt kan bli och hur det kan gå när man cyklar. Vi kommer också – det är obligatoriskt – att prata fotboll, och då förstås LSK. Men det blir också kärlek, feminism, bad och mycket annat.

Vi är glada att hälsa några nya artister välkomna på scenen. Och den erfarne Kim Magnusson återkommer efter ett par års ledighet från revyn. I övrigt är det det gamla gänget som samlas, och samtliga namn finns nu på sidan som visar de medverkande.

Rabatt på biljetterna

För första gången kunde vi erbjuda rabatterade biljetter. Den som betalat medlemsavgiften i Ljungskile Teatersällskap senast 2015-06-30 får 50 kronor rabatt på vuxenbiljetten. Dessutom får medlemmar i Landstingets personalklubb 50 kronor rabatt. Föreställningar var det:

  • Fredag 29 januari klockan 19.00 (premiär)
  • Lördag 30 januari klockan 16.00
  • Söndag 31 januari klockan 16.00
  • Fredag 5 februari klockan 19.00
  • Lördag 6 februari klockan 16.00
  • Söndag 7 februari klockan 16.00

Biljettpris
Vuxna 190 kronor
Barn och ungdom under 16 år 100 kronor
Barn under 7 år gratis i vuxens sällskap

Hur kommer man till Ljungskile?
Bil: Ljungskile ligger 65 km norr om Göteborg via E6, cirka 20 km söder om Uddevalla via E6 eller Bratterödsleden - E6.
Tåg: Pendeltåg mellan Göteborg och Uddevalla via Ljungskile går varje timme, från Ljungskile mot Göteborg sista tur 22.20.
Buss: Linje 820 går mellan Göteborg och Uddevalla via Ljungskile varje timme utom lördag och söndag då den går var annan timme.


Ljungskilerevyn representerad på Scenkonstgalan


Och har du missat tidigare revyer kan du titta på dem på DVD eller Blu-ray. De går att beställa i teaterbutiken.
Medverkande i Ljungskile är ute och cyklar

Berättelsen om Ljungskile är ute och cyklar

Sångnummer med textförfattare

Ingångssida

Om Ljungskile är ute och cyklar

Om Teatersällskapet

Kontakt, länkar