Ingångssida

Om Får jag lov

Om Teatersällskapet

Kontakt, länkar

Får jag lov (2014)

Dans är ett huvudtema för den 17:e Ljungskilerevyn, och namnet har naturligtvis blivit Får jag lov. Men eftersom det är valår 2014 kommer förstås politiken att finnas med i handlingen. Allt från EU:s jordbrukspolitik med obligatorisk pastörisering av mjölk till den lokala markpolitiken i Ljungskile kommer att nagelfaras.

Vi är särskilt glada att denna gång hälsa välkomna en rad gästartister på vår scen. Från Orustrevyn gästas vi av det pratglada paret Kurt Olsson och Klas Carlsson, som ser på samhället Ljungskile med Orustbons oförstörda blick. Västkustbuggarna kommer med en ung danstrupp, som både förgyller våra egna musiknummer med sina rytmer och framför egna danser.

För första gången regisserar Magnus Fogelberg, som deltagit i 6 tidigare Ljungskilerevyer med sångtexter och stod för videoupptagningen av Kö-slaget, som givits ut på DVD och Blue-ray. Han har tidigare varit kapellmästare i Medicinarspexet i Göteborg.


Och så är årets revyäventyr lyckligen överståndet. Revyn blev den största succén på många år med fullsatta hus de två sista föreställningarna och god kritik i Bohusläningen. Den som missade de levande föreställningarna kan se revyn på DVD eller Blu-ray. Ett dubbelalbum gå att beställa i teaterbutiken.

Och så kommer det en ny revy 2015 ...
Titta in på vår hemsida efter sommaren, så kan vi berätta om planerna!

Medverkande i Får jag lov

Bilder från repetitionerna

Bilder från föreställningarna

Reportage i Bohusläningen

Recension i Bohusläningen

Programmet

Sångnummer i Får jag lov

Beställning DVD/Blu-ray


Ingångssida

Om Får jag lov

Om Teatersällskapet

Kontakt, länkar