Hemsida

Om Kile-Knorren

Om Teatersällskapet

Kontakt, länkar

Kile-Knorren (2010)

Ljungskile Teatersällskap har just avslutat sin trettonde revy. En av Teatersällskapets grundare, Gunilla Sjöqvist, har gjort come-back efter ett par års frånvaro. I övrigt har många av de erfarna revyamatörerna funnits på scenen, av vilka flera är påtagligt unga. Det är en stor glädje för Ljungskile Teatersällskap att så många av ungdomarna vill stanna i ensemblen, samtidigt som nya unga förmågor har rekryterats.

Revyn har som alltid haft ett mycket blandat innehåll, där man prioriterat humor, sång och dans. Handlingen har varit både lokal och global, det får du se när videoklippen kommer på hemsidan. Det kan avslöjas att såväl ortens badfaciliteter som den lokala textilindustrin apostroferas. Vi tackar Resteröds trikå som försett oss med kalsonger!

En biljett till föreställningen har inte bara innefattat underhållning utan även kostlig spis: i pausen serverade kökspersonalen kaffe och dricka med smörgås och kaka.

Kile-Knorren spelades på Ljungskilegården

  • fredag 29 januari 18.30 - 21.00
  • lördag 30 januari 18.30 - 21.00
  • söndag 31 januari 15.00 - 17.30
  • fredag 5 februari 18.30 - 21.00
  • lördag 6 februari 18.30 - 21.00
  • söndag 7 februari 15.00 - 17.30

Kile-Knorren

Den trettonde Ljungskilerevyn gavs på Ljungskilegården 6 föreställningar 29 januari till 7 februari 2010.

Så har den trettonde Ljungskilerevyn spelats sex föreställningar, och Ljungskile Teatersällskap tar nu paus till nästa år. 2010 års föreställning Kile-Knorren blev en succé tack vare en fin publik som vi tackar hjärtligt.

I årets revy her det varit tjugo medverkande, varav tretton på scen, därav är fyra ungdomar, några nya och flera "gamla" aktörer.

Sketcherna var av blandat slag med både lokal och global anknytning, som får oss att tänka på bad, sommar och måsar, med anknytning till kallbadhuset i Ljungskile.

En fyrmannaorkester har stått för den upplivande musiken under hela föreställningen.

Det var en nummerrevy i två akter med intensivt tempo där sång o musik ingår, samt en härligt glad publik.

Älvan på Ulvesund i februari 2010

Programmet (formgivet av AnnHild Staiger)

Medverkande i Kile-Knorren

Bilder från repetitionerna

Bilder från föreställningen

Revyaffischen

Reportage och recension i Bohusläningen

Reportage i Commersen

Reportage i Uddevallaren

Reportage i Uddevallaposten

Biljetter till Ljungskilerevyn säljs alltid av servicebutiken Mitt i Prick mitt i Ljungskile (250 meter från Ljungskilegården).

För gruppbokningar 2011 kontakta Yvonne Karlsson, yvonne.karlsson@ljungskilerevyn.se eller 073-9062793. Teatersupé kan ordnas! Läs mer>>

Vi tackar

Hemsida

Om Kile-Knorren

Om Teatersällskapet

Kontakt, länkar